Fennica.Net


Mediakortti

Pohjois-Pohjanmaa: Asuminen, asunnon hankinta
Fennica.Net: Pohjois-Pohjanmaa: Koti ja asuminen: Asuminen, asunnon hankinta

Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Kontio

HÄLSOSAMT BOENDEEtt hälsosamt hem för familjens dagliga välbefinnande. Välbefinnande och hälsosamt boende är vår primära målsättning i varje Kontiohus…InnovationerKontiotimmer står för utveckling och ledande innovationer, som till exempel lamelltimmerprofilen med dubbel isolering, den visuellt överlägsna skarvtekniken, olika formgivna knutar och Kontio... Jatkuu
Pudasjärvi Pohjois -Pohjanmaa

Pohjolan Pintamestarit

Pohjolan Pintamestarit on erikoistunut kivipintaisten julkisivujen pinnoittamiseen eli pesu-, suojaus- ja maalauskäsittelyyn. Nykyään valtakunnallisesti toimiva yritys on perustettu Oulussa vuonna 2000 ja se on puhdistanut sekä suojannut kivi- ja mineriittipintoja jo yli 1 000 000 m²:n edestä.Yrityksen kehittämällä Pintamestarit-menetelmällä kyetään... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Suomen Hirsikoto Oy

Hirsikoto on tunnettu tasokkaiden loma-asuntojen ja omakotitalojen rakentaja. Messumenestystä saavuttaneet Hirsikoto-talot ovat vuosisatoja kestäviä koteja.
Nivala Pohjois -Pohjanmaa

Tyrnävä-lato Oy

Tyrnävä-lato on perinteinen, kuoritusta pyöröhirrestä tehty lato. Se sopii pihaan puuvajaksi, välinevarastoksi tai grillikatokseksi. Malleja on useita ja ladon pystyttäminen onnistuu helposti. Tutustu malleihimme ja tilaa sopivin!
Tyrnävä Pohjois -Pohjanmaa

Vuokra-asunnot Oulu

Vapaita vuokra-asuntoja Oulusta.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa



   Koko maa Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Oulu 0.01 
Pudasjärvi 0.09 
Tyrnävä 0.24 
Nivala 0.08 


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Tyrnävä 0.24
Pudasjärvi 0.093
Nivala 0.088
Oulu 0.017




  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.