Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Matkailu ja maailma: Pi-Ta
Fennica.Net: Tampere: Matkailu ja maailma
A B G H I K L N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pi-Ta
Pirkanmaan Majoitus- ja Kotipalvelu

Kalustettuja huoneistoja Tampereen keskustan tuntumassa.Homelike apartments in Tampere, near the center of the town.
Hotellit ja motellit

Puheviestintäpalvelu Argume

Puheviestintäpalvelu Argume on monisäikeinen puheviestintä-alan yritys, jonka palvelutarjonta ulottuu aina puheviestinnän koulutuksesta ja konsultoinnista juonto, - viihde, - media ja PR-palveluiden tarjontaan. Lisäksi autamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa.... Jatkuu
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

Ravintola Perla

Tyylikäs ravintola Perla palvelee sinua Oulussa. Meiltä myös catering-palvelut juhliin ja kokoustilat yritysten tarpeisiin.
Ruokaravintolat

Ravintola Tammer

Ravintola Tammer palvelee päivittäin ruokailijoita, mutta toimii myös yksityistilaisuuksien, kuten hääjuhlien ja kokouksien ympäristönä.
Ruokaravintolat

Restbar Oy

Restbar on tamperelainen ravintola-alan perheyritys. Yhtiön toiminta alkoi keväällä 1989 kun se avasi Pedro´s Pub –nimisen ravintolan Tampereen Tesoman kaupunginosassa. Yhtiön perustivat Jari Hannula ja Matti Ahonen, molemmat ravintola-alan kokeneita konkareita. Nykyään yhtiö on Hannulan perheen omistuksessa kokonaisuudessaan ja yhtiön toimitusjohtajana... Jatkuu
Olut- ja drinkkiravintolat

Sevilla

Ruokaravintolat

Särkänniemi Oy

Suomen suurin vapaa-ajan keskus - todellinen elämysten maailma.
Huvipuistot

Tampellan Panoraamasauna

Tampellan Panoraamasauna on loistava paikka viettää yrityksen edustustilaisuuksia tai saunailtaa kaveriporukalla Tampereen keskustassa. Upeassa maisemasaunassa on tilaa jopa 50 hengelle ja saunaosastolta löytyvät myös hyvin varustellut kokoustilat.
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat

Tampereen kaupunki - keskustakartta

Tampereen yliopiston karttasivu.
Kartat

Tampereen paikallisportaali - tampereenravintolat.fi

Palvelustamme löydät Tampereen parhaat ravintolat yhteys- ja lisätietoineen maustettuna ravintola-alan uutisilla, vinkeillä ja linkeillä.
Ruokaravintolat

Tampereen paikallisportaali - www.e-tampere.fi

Tampereen paikallisportaali, josta löydät paikalliset yritykset, tuotteet ja palvelut sekä säätiedot, uutiset, artikkelit ja avoimet työpaikat. Lisäksi paljon muuta hupia sekä hyötyä.
Paikallistietoutta  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.