Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Matkailu ja maailma: Ka-Pe
Fennica.Net: Tampere: Matkailu ja maailma
A B G H I K L N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ka-Pe
Kaupunkikierros.fi - virtuaalikierros kaupungilla

Kaupunkikierros.fi on virtuaalikierros joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua virtuaaliympäristössä autoliikkeisiin, ravintoloihin, baareihin, golf-kenttiin kampaamoihin ja moneen muuhun paikkaan.
Ruokaravintolat

Kohokohdat.fi Tampere

Kohokohdat.fi on ravintolaopas ja tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen Tampereen ravintolat eri tilanteisiin. Esittelemme mm. lounasravintolat, rennot ruokapaikat ja illallisravintolat. Kohokohtia seuraamalla olet perillä myös ravintolatapahtumista ja sesongin parhaista herkuista.
Ruokaravintolat

Kolmen Sports ky

Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

Koskesta voimaa

Koskesta voimaa -verkkojulkaisu kertoo miten Tampere on kehittynyt Tammerkosken rannalle. Tampereen historiaa voit lähestyä aiheittain jaettujen "lyhyesti" -sivujen tai vuosiväleittäin jaettujen "aikakausittain" -sivujen kautta. Erikoista ovat mm. panoraamakuvat vanhasta Tampereesta, animaatio Tammerkosken vesivoimanotosta, Finlaysonin alueen kolmiulotteinen... Jatkuu
Paikallistietoutta

Linnan Pallo

Kuumailmapallolentoja, monipuolisesti tietoa kuumailmapallolla lentämisestä. Lentoja Tampereella, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, pääkaupunkiseudulla, Lahdessa.
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

New York

Ruokaravintolat

Niemijärven lomamökit

Niemijärven lomamökit kutsuvat Sinut lomanviettoon keskelle jylhiä korpimaisemia ja täydellistä luonnonrauhaa.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Näsin Matkailuautot Oy

Näsin Matkailuautot tarjoaa asuntoautojen vuokrausta Pirkanmaalla. Vuokraukset Tampereelta tai myös Tampere-Pirkkalan lentokentältä.
Muu majoitus

Ohjelmanaiset Oy

Maineikkaat ja ammattitaitoiset taikurit, humoristit, imitaattorit, jonglöörit, tanssijat ja tanssiryhmät, juontajat, lastenohjelmat, kirkkokonsertit, trubaduurit, pianistit, sambaryhmät, drag-showt, harjanostajais-ohjelmat, erikois-orkesterit, eksoottiset tulishowt ja kotoisat hanuristit. Ne löydät meiltä! Esimerkiksi Imitaattori -osiosta verkkopalvelussamme... Jatkuu
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

Olutravintola Konttori

Konttori on jugendtalossa sijaitseva punatiilellä sisustettu valoisa ja tyylikäs olutravintola, jossa ei soi musiikki. Normaalisti rauhallinen ravintola vilkastuu viikonloppuisin. Ravintolan tiloissa toimii myös viihtyisä tilaussauna, johon saunajuomat voi tilata suoraan tiskiltä.Olutravintola Konttori on aikuisten ihmisten mutkaton seurusteluravintola....
Olut- ja drinkkiravintolat

Pedro´s Pub

Pedro´s Pub huokuu aitoa pubitunnelmaa. Pedro on paras kohde iltakävelylle kun olohuone ahdistaa. Joskus se on yllättävä käänne roskapussin viemiselle tai kauppareissulle. Pelejä, biljardia ja rentoa pubitunnelmaa. Todellinen kokoontumispaikka!
Olut- ja drinkkiravintolat  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.