Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Matkailu ja maailma: Al-Ka
Fennica.Net: Tampere: Matkailu ja maailma
A B G H I K L N O P R S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Al-Ka
Aleksin Ravintoloissa makuasioita

Elämän suuriin nautintoihin kuuluu hyvä ruoka hyvässä seurassa. Suosittelemme Teille seuraavia ravintoloita Tampereella: Tiiliholvi, Henriks, Katupoika ja Laterna. Jokainen ravintolakäynti on kokemus, jossa yhdistyvät ruuan maku, henkilökunnan käytös ja ympäristö. Ravintoloiden ruokavalikoimat korostavat paikan omaa persoonallista luonnetta. Niissä... Jatkuu
Ruokaravintolat

Autovuokraamo Scandia Rent -Tampere

Autovuokraamo Scandia Rent Tampere, Rantaperkiönk. 1 toimittaa tarvittaessa vuokra-auton haluamaasi paikkaan ja toimitus ei edes maksa juuri mitään. Vuokraamme henkilöautoista - edustusautoihin, tila-autoista - pikkubusseihin, muuttoautoista - raskaisiin kuorma-autoihin ja työkunta-autoista - kiinteistöhuoltoajoneuvoihin. Erikoisautoja Doppel- miehistön-kuljetusautoihin.Scand... Jatkuu
Maaliikenne

BarBus

Tilausajoliikennettä 16-matkustajapaikkaisella Luxus-bussilla.
Maaliikenne

Gofinland

Gofinland pyrkii edistämään kotimaanmatkailua ja vapaa-ajan viettoa. Kauttamme kuka tahansa voi vuokrata mökin käyttöönsä suoraan yksityiseltä henkilöltä tai yritykseltä lähes mistäpäin Suomea tahansa.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Hanskin Ohjelmapalvelut HOP

Esiintyjät ja ohjelmat tansseihin, klubeille, pikkujouluihin, yritysjuhliin ja häihin. Hanskin ohjelmatoimisto järjestää ikimuistoiset esiintyjät juhliin kuin juhliin. Tanssiorkesterit, bändit, tanssiryhmät ja vaikkapa karaokejuontajat. Hanski räätälöi toiveenne mukaiset esiintyjät tapahtumaanne.
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

Hotelli Haapalinna

Hotelli Haapalinna - Kodikas hotelli Tampereen Epilässä!
Hotellit ja motellit

Hotelli Homeland

Hotelli Homeland sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Tampereen ydinkeskustaa, vain 900m rautatieasemalta, Tammelan kaupunginosassa. Hotellissa on 24 huonetta, sauna- ja kokoustilat, baari ja kesäisin terassi. Kaikissa huoneissa on keittiö. Sivuiltamme voi tehdä online-varauksen.
Hotellit ja motellit

Hotelli Lamminpää

Hotelli Lamminpää - Edullista majoitusta luonnon helmassa, Tampereella. Viiden minuutin matka Särkänniemeen ja 15 minuutin matka Pirkkalan lentokentälle. Bussi 22 pääset suoraan keskustaan.
Hotellit ja motellit

Ilmatyynyalus Hiivari

Ilmatyynyalus Hiivarin kotisivut
Vesiliikenne

Kaksikerroksinen lontoonbussi

Kaksikerroksisen lontoon bussin sisältä löytyy 50 paikkainen pubi, jossa tarjoillaan kesäisiä juomia sekä pientä purtavaa.
Olut- ja drinkkiravintolat  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.