Fennica.Net


Mediakortti

Turku: Korjaus, huolto ja asennus
Fennica.Net: Turku: Business: Palvelut yrityksille: Korjaus, huolto ja asennus

Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Afix oy

Autopuhdistuksen erikoisliike. Käsinpesut, sisäpesut, vahaukset. Teemme autostasi kuin "uuden". Myös raskas kalusto,asuntoautot,moottoripyörät..ym..Ammattitaidolla

Armachine Oy, as Autotarvik

Raskaan kaluston pesu-, huolto- ja korjauspalvelut, teollisuuden ja moottorinosien koneistukset, varaosien tuonti ja vienti. Fruehauf ja Benalu perävaunujen myynti ja vuokraus. Messersi minikaivukoneiden ja -dumppereiden myynti.

Autoklinikka

Autojen kolarikorjaukset, varaosat, autonpesupalvelut, hinauspalvelu, madallusjouset, painepesurit

Autokorjaamo Tarva-Auto, Turku

Autokorjaamo Turussa, Puistomäenkatu 45

Konalan Autohuolto Oy - Autohuolto

Konalan autohuolto huoltaa kaikki autot merkistä, mallista tai ajetuista kilometreistä riippumatta. Yli 15 vuoden kokemuksen lisäksi laadukkaat tuotteet ja varaosat takaavat asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen.

Konehuolto Tmi Tero Rantanen

Klapikonevuokrausta sekä meridieselhuoltoa.

Muovikorjaus J.Niemi

Fiat-autoihin erikoistunut korjaamo Turussa

Pikahuolto J. Kemppainen

Pikahuolto J. KemppainenÖljynvaihto aikaa varaamatta Meille voit tulla vaihdattamaan autoosi öljyt aikaa varaamatta.Öljynvaihdon ohella tarkistamme autostasi ilmanpuhdistimenkunnon, jäähdytinnesteen pakkaskestävyyden, hihnojen kireyden, akku-, ja jarrunesteen määrän, yms.Voiteluaineen laadusta ei kannata tinkiä. Suomen sääolosuhteet asettavat omat... Jatkuu   Varsinais-Suomi Koko maa Ylempään aiheeseen


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.