Fennica.Net


Mediakortti

Enontekiö: Yritykset
Fennica.Net: Enontekiö: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Lappi Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Hetan Lumilinna - Hetta Snowcastle

Hetan Lumilinna - Jäänloistoa kaamokseenHetan Lumilinna on yhdistelmä tunturijärvien jäätä ja puhdasta lunta. Lumilinnassa voit yöpyä taianomaisen hiljaisuuden ja rauhan ympäröimänä porontaljojen päällä, lämpöisten makuupussien suojassa. Lumilinnassa voit viettää ikimuistoiset juhlat yksin tai isomman ryhmän kanssa. Lumilinnassa voit myös vierailla... Jatkuu
Luontonähtävyyksiä ja -matkakohteita

Hotelli Hetan Majatalo

Hetan Majatalo tunnettu paitsi korkealaatuisesta majoituksestaan ja ylistetystä ruoastaan, myös välittömästä palvelustaan. Meillä asiakas ei ole vain merkintä tilastoissa."Tule hotelliin kuin mummolaan" ei ole tuulesta temmattu mainoslause vaan jo 80 vuotta jatkuneen perhehotellin syvin olemus.Sijainti Enontekiön kirkonkylän keskustassa.
Hotellit ja motellit

Kaleva

Kaleva on Pohjois-Suomen suurin ja koko Suomen neljänneksi suurin seitsenpäiväinen sanomalehti.
Paikallisuutiset

Kelotin Rantamajat

Viityisä lomakylä Leppäjärven rannalla 18km Hetasta Kautokeinoon päin.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Majoitusta Kilpisjärvellä

Majoitusta Kilpisjärvellä
Muu majoitus

Sonsoma Oy

Unohtumattomia elämyksiä Lapin kauniissa ja ihmeellisessä luonnossa Lähde mukaamme Enontekiön tuntureille ja erämaahan vaeltaen, hiihtäen, lumikengillä, moottorikelkalla tai mönkijän kyydissä. Paikallisten oppaitten mukana pääset elämysretkille kohteisiin, joihin muuten et ehkä lähtisi. Miltä tuntuisi kalastus rautuvesillä ja yöpyminen pilkkiarkissa... Jatkuu
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut   Lappi Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.