Fennica.Net


Mediakortti

Längelmäki: Yritykset
Fennica.Net: Längelmäki: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Anttilan Lomamökit

Anttilan Lomamökit löydät Pirkanmaalta, Längelmäeltä valtatie 9:n tuntumasta.Noin 60 km Tampereelta ja 90 km Jyväskylästä.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Iso-Tarkkalan maatilamatkailu

Iso-Tarkkalan maatilamatkailun kotisivu sisältää palveluiden esittelyä, sijainnin ym.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Längelmäen kovasin

Palanen Isänmaata, historiaa ja vanhaa perinnettä Längelmäkeläisen hiomakiven, "kovasimen" muodossa. Tämän alueen hienojakoisella vesihiomakivellä teroitat teräaseesi huipputerävään kuntoon.Käsityönä ja pärepakkauksessa se on myös erinomainen lahja erämiehille, kokeille, kodin keittiöihin, ammattimiehille..
Lahjatavarat, matkamuistot

Osuuskunta Työjuhdat

Osuuskunta Työjuhdat on monialainen yritys, joka tarjoaa joustavasti ammattilaisia: biologian tietotaitoa, arkkitehtuuripalveluja, atk-osaamista laitteistoista www-sivuihin, kotipalvelua, kädentaitoja, toimistotyötä, kampaamopalveluja...
Työvoimapalvelut

Palveluita yrityksille/yksityisille

Tmi:Westtraiding tarjoaa erillaisia palveluita yrityksille/yksityisille
Markkinointi

Wästikivi Oy

Längelmäen kovasin...palanen Isänmaata ja historiaa, kuitenkin myös käsityönä tehty toimiva tarvekalu... luonnonkivi, jolla teroitat puukot, fileerausveitset, koukut, juustohöylän, sakset ja paljon muuta huipputerävään kuntoon. Kivi, joka ei revi eikä raavi, vaan tekee purevan terän, hioo kierteen pois. Lahjapakkauksena toimii kattopäre! Luomutuote,... Jatkuu
Lahjatavarat, matkamuistot   Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.