Fennica.Net


Mediakortti

Nummi-Pusula: Yritykset
Fennica.Net: Nummi-Pusula: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Exvira Oy

Exvira Oy on räjähdyssuojaukseen ja sähkösuunnitteluun erikoistunut suunnittelutoimisto. Päätuote on räjähdyssuojausasiakirja sekä räjähdyssuojaukseen littyvät koulutuspalvelut.
Insinööritoimistot, tekn. asiantuntijapalvelut

Juhlatalo Kokki

Juhlatalo Kokki sijaitsee Nummi-Pusulan Ikkalassa 8 km Karkkilan keskustasta. Kokin talo tarjoaa juhlatilat noin 80 vieraalle. Vanhan talon arvokas tunnelma luo upeat puitteet juhlienne järjestämiseen.
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat

Länsi-Uusimaa

Janton Oyj viestintäkonsernin omistama Länsi-Uusimaa Oy julkaisee tilattavaa Länsi-Uusimaa -lehteä sekä jokaiseen kotiin jaettavia Iltalohjaa ja Vihdin Uutisia. Yhtiöllä on myös lehtipaino Lohjan Muijalassa. Tytäryhtiö julkaisee kaupunkilehti Karkkilalaista.
Paikallisuutiset

Nurmi Hydraulics Oy

Hydrauliset sovellutukset yksittäisistä erikoissylintereistä sarjatuotantoon, sekä hydrauliset voimayksiköt ja järjestelmäratkaisut.
Metalliteollisuus

Tietokonehuolto ATK-Lekuri

ATK-huollot, asennukset ja korjaukset, opastus tietokoneen peruskäyttöön.
Tietokoneiden huolto

WatMan Oy Vedenkäsittely

Veteen, sen laatuun ja siirtoon sekä vedenparannuslaitteisiin keskittyneet sivut. Sivuilla on yleishyödyllisiä sekä teknisiä tietoja yksityistalouksille, vesiosuuskunnille, kunnille ja kaupungeille sekä teollisuudelle. Sivuilta löytyy tietoja mm. pumpuista, painesäiliöistä, vedensuodattimista ja selkeyttimistä; radonista, uraanista ja raudasta kaivovesissä... Jatkuu
Energia- ja vesihuolto   Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.