Fennica.Net


Mediakortti

Nurmes: Yritykset
Fennica.Net: Nurmes: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset

Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Apan Koru

Apan Koru, uniikkikoruja Suomen sydänmailta.Meltä löydät sekä korusarjoja että yksittäisiä kaulaketjuja, riipuksia, helminauhoja, rannekoruja ja muita koruja hopeasta, kuparista, messingistä ja aidoista helmistä. Myös tilauskoruja sekä uusiokoruja vanhaa ja uutta yhdistäen.
Muoti, tyyli ja pukeutuminen

Autokoulu Asikainen Ky

Autokoulupalvelut
Muu koulutus

Kajasteen Lomamökit

Kajasteen Lava on yksi Itä-Suomen parhaista tanssipaikoista, nyt myös viisi uutta korkeatasoista lomamökkiä ympärivuotiseen käyttöön.
Lomamökit ja maatilamajoitus

Karjalainen

Paikallisuutiset

Parturi-Kampaamo Salon Harlekiini

Parturi-Kampaamo/Solarium
Kampaamot, parturit ja hiukset

Rexsan sivut

Jääkiekko ja muut jäälajit

Äksyt Ämmät

Ohjelmapalvelu ja majoitus NurmeksessaMajatalo Pihlajapuu tarjoaa mukavat puitteet sukujuhlille, synttäreille, häille, polttareille ja kissanristiäisille.Keitämme hyvää ruokaa ja meillä on A- oikeudet, voimme majoittaa 20 hlöä, syömään ja juhlimaan mahtuu jopa 100 hlöä. Jos kaipaat jotain järjestettyä ajanviettoa ; lämmitämme savusaunan, järjestämme... Jatkuu
Muu majoitus   Pohjois-Karjala Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Yritykset löydät myös toimialan, kunnan ja maakunnan perusteella luokiteltuina Fennica.Net:in Aihe- ja Aluehakemistoista.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.