Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Muut yhteisöt: Ah-Ha
Fennica.Net: Tampere: Yhteisöt ja Ihmiset: Muut yhteisöt
A B C F G H K L M N P R S T X  
Seuraava sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ah-Ha 
Ahjolan sulkapallokerho

Tampereen vanhin sulkapalloseura
Sulkapallo

Aikakone - Science Fiction & Fantasia

Aikakone on vuosina 1981-1995 paperimuodossa ja vuodesta 1997 www-sivuina ilmestynyt science fiction -lehti. Aikakone on laajin aihealaansa käsittelevä suomenkielinen sivukokonaisuus.
Aikakauslehdet

A-kiltojen keskusjärjestö

Yli 30 vuotta päihteistä vapaan elämäntavan puolesta.Päihdeasiamiehen palveluita (maksuttomia) sekä yksityi-sille henkilöille että kunnille.
Päihdetyö, A-klinikat

Amerikankettukoirayhdistys Ry

Informaatiota amerikankettukoirasta
Koirat

BOOST!! Sosiaalinen verkkoyhteisö

Oletko Facebookin aktiivinen käyttäjä?Pidätkö Facebookin ideasta ja ominaisuuksista ? Facebookin rinnalle on tullut uusi nettiyhteisö BOOST! Boostissa sinun on mahdollista keskustella ystäviesi kanssa chatissa, julkaista tilapäivityksiä ja lisätä kuvia ja videoita aivan kuten facebookissa.Lisäksi sinun on mahdollista chattailla livekamerachatissa.Kirjoittaa... Jatkuu
Tietokoneverkot ja tietoliikenne

CAD/CAM Yhdistys

ATK-konsultointi

cafe del raum

Marginaalista tanssimusiikkia, kuten deep housea ja technoa. Deejiitä, klubi tapahtumia ja infoa sekä muista artisteista/deejiistä että vinyyli julkaisuista
Muu musiikki

Feiled

Feiled-yhtyeen viralliset kotisivut.
Pop- ja rock-musiikki

Greyhound Racing Liitto

Koirat

Harmaat Kotkat

Tampereen ilmailun ”harmaat-kotkat”Vuodesta 1988 alkaen ovat kokoontuneet Tampereen ilmailuyhdistyksen ” vanhat-aktiivit” erilaisten toimintojen merkeissä.
Ilmailu, lentokoneet  Seuraava sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Tässä aiheessa

Muilla yhteisöillä tarkoitetaan yhteisöjä, jotka eivät ole yrityksiä tai julkisyhteisöjä. Tyypillinen 'muu yhteisö' on esimerkiksi yhdistys tai seura.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.