Fennica.Net


Mediakortti

Fennican Faktat ja Figuurit on nyt Fakta.Fennica.Net
Fennica.Net: Info:  Fennica.Net
Fennica.Net:in kymmeniä tuhansia Suomea koskevia tilastoja, tietoja ja taulukoita sisältävä Faktat ja Figuurit-palvelu on uusittu.

Uusi palvelu Fakta.Fennica.Net on tietomäärältään entistä huomattavasti laajempi. Fakta.Fennica.Net sisältää myös odotetun tietosisällön suurpäivityksen. Koko tietosisältö on nyt uusinta mahdollista tietoa. Tietoa on nyt saatavissa paitsi kuntakohtaisesti, myös maakunnittain ja valtakunnallisesti.

Jokaisella Suomen 452 kunnasta ja 20 maakunnasta on omat Fakta.Fennica.Net-sivunsa. Ne löytyvät esim. alueen Fennica.Net-etusivun kautta. Yksittäisen alueen tietoihin tutustumisen lisäksi Fakta.Fennica.Net:issä on mahdollista myös tehdä kaikkien kuntien välisiä ja kahdenkymmenen suurimman kaupungin välisiä vertailuja halutulla tietoalueella.  Katso myös

Aiheet   Info  


  Fennica.Net:issä nyt
Ilmoita tapahtumastasi Fennica.Net:issä
Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä, ja tapahtumasi löytyy tapahtumapaikan, tapahtuman aihepiirin ja tapahtuma-ajan mukaisesti.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.