Fennica.Net


Mediakortti

Ilmoita tapahtumastasi Fennica.Net:issä
Fennica.Net: Info:  Fennica.Net
Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä, ja tapahtumasi löytyy tapahtumapaikan, tapahtuman aihepiirin ja tapahtuma-ajan mukaisesti.

Fennica.Net:iin voit ilmoittaa ilmaiseksi tiedot kulttuuri- ja viihdetapahtumista, messuista, kongresseista ja muista tilaisuuksista ja tapahtumista. Samalla saat tapahtumallesi esittelysivun Internetiin josta kiinnostuneet voivat hakea tietoa tapahtumastasi myös suoralla web-osoitteella.

Kuten muukin sisältö, tapahtumat voidaan luokitella Fennica.Net:issä aiheen sekä maantieteen perusteella. Ilmoitetun tapahtuman tiedot ja esittelysivu löytyvät Fennica.Net:istä tapahtuman aihepiirin mukaisista aihehakemistoista sekä tapahtuman sijainnin mukaisesta kunnasta ja maakunnasta ja myös koko maan tapahtumahakemistosta. Tapahtuma löytyy myös Fennica.Net:in hakupalvelulla Haku.Fennica.Net:illä ja myöhemmin ilman muita toimenpiteitä monilla muilla hakukoneilla!

Tapahtumasta ilmoittaminen tapahtuu helposti ja nopeasti Fennica.Net:in Tee lisäys-toiminnolla. Valitse ilmoitettavan tiedon tyyppi: Tapahtuma ja seuraa ohjeita.

Käytä mahdollisuus tiedottaa tapahtumastasi hyväksi!
  Katso myös

Aiheet   Info  


  Fennica.Net:issä nyt
Fennican Faktat ja Figuurit on nyt Fakta.Fennica.Net
Fennica.Net:in kymmeniä tuhansia Suomea koskevia tilastoja, tietoja...  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.