Fennica.NetLuovaamo (mainostoimisto)
Fennica.Net: Business: Markkinointi, mainonta ja viestintä: Mainonta:  Lyhyesti
Toimiala  
tai aihe  
Mainonta  
Sijainti   Helsinki, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys

VIESTINTÄ ON VAIKUTTAMISTA. MIKSET TEKISI HYVÄÄ VAIKUTUSTA KANSSAMME?  Esittely 
LUOVAAMO ON ENNEN MUUTA LUOVA

Luovaamo on markkinointiviestinnän, viestinnän ja graafisen suunnittelun palveluita tarjoava, vuonna 2002 perustettu helsinkiläinen mainostoimisto. Suunnittelemme ja toteutamme mm. yhteisöilmeitä, yritystunnuksia, logoja, kampanjoita, esitteitä, lomakkeistoja, käyntikortteja, julisteita, ilmoituksia, julkaisuja, kuvituksia, ulkomainontaa, televisio- ja radiomainoksia, verkkosivuja, animaatioita, sisältöjä sekä yritystapahtumia. Nimemme velvoittamana pyrimme tekemään aina mahdollisimman luovaa viestintää.

Luovaamo on suunnittelijoidensa omistama osakeyhtiö, jossa työskentelee kuusi henkilöä. Kaikilla yrityksessämme työskentelevillä on useiden vuosien kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi meillä on tarkoin valikoitu, luotettava yhteistyöverkosto, johon kuuluu mm. valokuvaajia, kirjapainoja, reproja, joiden kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä.

Keveän, mutta suurempiinkin toimeksiantoihin riittävän kokoisen organisaation vuoksi olemme nopeita ja joustavia, mutta ennen kaikkea luovia, luotettavia ja ammattitaitoisia. Asennoidumme jokaiseen työhömme samalla kunnioituksella, toimeksiannon suuruudesta riippumatta.

Tulemme mielellämme esittäytymään ja kertomaan toiminnastamme ja ennen kaikkea kuulemaan mitä teillä on sanottavaa. Jos haluatte heti kokeilla meitä, pyytäkää tarjous, se ei maksa mitään. Helpoimmiten se käy sähköpostilla info@luovaamo.fi.


  Yhteystiedot

Luovaamo (mainostoimisto)
Merimiehenkatu 26 B 3
00150 Helsinki
Etsi sijainti kartalta

Yhteydenottolomake

Puhelin 050-377 3610

Sähköposti
info@luovaamo.fi

Kotisivut
http://  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.