Fennica.Net


Mediakortti

Vihreä oksa revyy
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Yleistä musiikista:  Tapahtuma lyhyesti
Aiheet   Yleistä musiikista  
Sijainti   Helsinki, Uusimaa  
Yhteisö   Muu yhteisö
Ajankohta   19.10.2008 kello 15


  Kuvaus 
Vihreän Oksan perinteiden hengessä – uusien kykyjen ponnahduslauta
Vihreä Oksa – revyy Linnanmäen Peacock-teatterissa 19.10.2008

Stadin Slangi ry on elvyttänyt Vihreän Oksan perinteen ja tarjoaa uusille kyvyille tilaisuuden tähtihetkiin elävän yleisön edessä. Vihreän Oksan historia vie 1950-luvun Linnanmäelle ja sirkustelttaan. Teltasta ovat ponnahtaneet kansan tietoisuuteen muun muassa Brita Koivunen, fakiiri Kronblom ja Raittisen veljekset. Myös Stadin Slangi ry:n puheenjohtaja Lasse Liemola aloitti laulajan uransa sieltä.

Tapahtuma järjestettiin Linnanmäellä vuosittain, aluksi teltassa ja kun Peacock-teatteri rakennettiin, siirrettiin Vihreä Oksa –tapahtumakin sinne. Stadin Slangi ry jatkaa hyväksi havaittua perinnettä. Vihreel oksal –gaala on järjestetty vuosina 2006 ja 2007 Savoy-teatterissa. Lisätietoja esiintyjistä voi katsoa yhdistyksen sivuilta: www.stadinslangi.fi > historia > 2007 (tai 2006) > vihreel oksal.

Tänä vuonna tapahtuma palaa juurilleen - Linnanmäelle.
Raati valitsee kiinnostavimmat esiintyjät suureen lopputapahtumaan, joka pidetään Peacock-teatterissa sunnuntaina 19.10.2008. Esityksiä on kaksi – klo 15.00 ja klo 19.00. Paras palkinto on hyvä mieli, tilaisuus esiintyä elävän yleisön edessä ja mahdollisuus päästä eteenpäin taiteilijan uralla.

Stadin Slangin tarjoama Vihreän Oksan perinteitä jatkava tilaisuus eroaa radikaalisti television kykykilpailuista. – Meidän tapahtumassamme ei mollata tai nolata vaan kannustetaan uusia lahjakkaita taiteilijoita eteenpäin.

Vihreä oksa – baana tähtiin  Tapahtumapaikka, yhteystiedot ja muut tiedot

Peacocok teatteri

Lisätietoja tapahtumasta:

Puhelin 09-7741041

Sähköposti
tomisto@stadinslangi.fi

Kotisivut
http://

Muuta
Liput Vihreä Oksa –revyyhyn: 12 EUR / S-asiakasomistajat 10 EURLippujen myynti: Lippupiste Oy, www.lippu.fi, puh. 0600 900 900 (1,75 €/ min.+pvm)Peacock-teatteri www.peacockteatteri.fi  Katso myös

Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä! Voit tehdä sen ilmaiseksi vaikkei tapahtumalla vielä olisikaan kotisivua.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2009 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.