Fennica.Net


Mediakortti

Mitä Fennica.Net sisältää?
Fennica.Net: Info:  Tausta
Fennica.Net sisältää runsaasti tietoa sadoista aihepiireistä ja jokaisesta Suomen kunnasta ja kaupungista. Keskeisiä sisältöalueita ovat:

Aihehakemistot
Kaikki Fennica.Net:in sisältö on käytettävissä aiheittain. Sinua kiinnostavan aiheen hakemistosta löydät aihepiiriin liittyvän sisällön, mm. kotisivut ja web-palvelut, tapahtumat, uutiset, uutuudet, artikkelit, työpaikat, taustatiedot ja tilastot.

Aluehakemistot
Jokaisella Suomen kaupungilla, kunnalla ja maakunnalla on omat runsaalla tietosisällöllä varustetut Fennica.Net-sivunsa ja aihehakemistonsa. Aihehakemistoista tuttu aihepiirin mukaisesti luokiteltu sisältö löytyy myös maantieteellisesti.

Kotisivut ja web-palvelut
Löydät kotisivut ja web-palvelut aiheittain, maantieteellisesti sekä uutuus- ja aakkosjärjestyksessä. Klikkaamalla hakemistoissa web-sivuston nimen alla olevaa LUE TIEDOT-palkkia voit lukea sivuston tiedot ja mm. tehdä hakuja valitsemastasi sivustosta ja etsiä muita samankaltaisia sivuja.

Uutuudet
Aiheittain ja maantieteellisesti uutuusjärjestyksessä, myös Fennica.Net:in kaikki uutuudet.

Tapahtumat
Aiheittain ja maantieteellisesti tapahtuma-ajan mukaisessa järjestyksessä, myös kaikki tapahtumat yhdellä sivulla.

Ajankohtais- ja taustatiedot, työpaikat
Aiheittain ja maantieteellisesti.

Yritykset, julkisyhteisöt, muut yhteisöt ja yksityishenkilöt
Hakemistot organisaatiomuodon mukaisesti maantieteellisesti - valtakunnallisesti, kunnittain ja maakunnittain.

Fakta.Fennica.Net
Tukeva tilastopaketti jokaisesta Suomen kaupungista ja kunnasta, alueiden keskinäiset vertailut. Yli 150000 tietoa ja tilastoa Suomesta. Alueen Fakta.Fennica.Net-sivut löytyvät alueen Fennica.Net-etusivulta.

Fakta.Fennica.Net:in tietosivut suomalaisista Web-sivuista
Hakemistoissa web-sivun nimen alla on LUE TIEDOT-painike, jota klikkaamalla pääset sivuston tiedot sisältävälle sivulle.
Fakta.Fennica.Net sisältää tietoa tuhansista suomalaisista Web-sivuista: mm. sivujen kuvauksen, aihepiirin ja maantieteellisen sijainnin. Käytössäsi on myös valitsemaasi sivustoon kohdistuvia hakutoimintoja, mm. tekstihaku sivustosta, samankaltaisten sivujen haku ja sivulle linkin sisältävän muiden sivujen haku. Jos valitsemasi web-sivu ei toimi juuri sillä hetkellä, voit hakea sen välimuistista käyttämällä Hae välimuistista-toimintoa. Näet silloin aiemmin sivusta otetun 'varmuuskopion'.

Haku.Fennica.Net
Fennica.Net:in hakupalvelussa voit tehdä tekstihakuja Fennica.Net:istä, koko maailman Web-sivuilta tai erilaisista aiheista, mm. musiikista, tiedostoista ja eri alojen julkaisuista.

Haku yksittäisistä web-sivustoista
Fennica.Net:issä voit tehdä myös hakuja yksittäisiltä Fennica.Net:istä löytyviltä kotisivuilta. Klikkaa sivuston nimen alla olevaa HAKUTOIMINNOT-palkkia ja seuraa ohjeita. Voit hakea hakusanoilla valitusta sivustosta tai palvelimelta jolla sivusto sijaitsee. Voit myös hakea yhdellä klikkauksella mm. samankaltaisia sivuja Webistä tai muita sivuja joilla on linkki sivustoon valitsemaasi.  Katso myös

Info  
Ilmoita tapahtumastasi Fennica.Net:issä
Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä, ja tapahtumasi löytyy tapahtumapaikan, tapahtuman aihepiirin ja tapahtuma-ajan mukaisesti.

Fennican Faktat ja Figuurit on nyt Fakta.Fennica.Net
Fennica.Net:in kymmeniä tuhansia Suomea koskevia tilastoja, tietoja...
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.